SPORT

Stanojević pred nemoguću misiju: „Da pokažemo kako se bori za grb Partizana“

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, na konferenciji pred revanš meč Partizana protiv Dinama iz Kijeva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona istakao je da njegova ekipa mora na terenu da pokaže kako se bori za grb kluba.
Sputnik
Dočekani su fudbaleri Partizana kao neprijatelji u prošloj utakmici jer su Ukrajinci na skandalozan način mešali politiku sa sportom pa se tako ljutili što su crno-beli idgrali prijateljski turnir u Rusiji.
U lošoj atmosferi fudbaleri Partizana prikazali su očajnu predstavu i poraženi su rezultatom 6:2.
„Posle loše predstave u prvom meču sutra ulazimo u utakmicu da popravimo utisak. Sami smo krivi za loš rezultat tamo, sami moramo i da se borimo da popravimo utisak. Svaka utakmica u Evropi je važna, kako za srpski fudbal, tako i za klupski koeficijent. Ulazimo sa velikim nabojem u meč“, rekao je Stanojević na konferenciji za medije pred revanš meč drugog kola.
Šanse za Partizanov prolaz dalje su minimalne.
„Nada umire poslednja, ali realnost je nešto drugo, pogotovo kada nemate podršku navijača. Nikad se ne zna u fudbalu ako date rani gol, ali najvažnije je da mi pokažemo kako se bori za grb Partizana“, dodao je Stanojević.
Utakmica između Partizana i Dinama biće odigrana u sredu od 20 časova u Beogradu bez prisustva publike. Biće to jubilarna 300. utakmica Partizana u evropskim klupskim takmičenjima.
Stanojević je govorio i o kadrovskoj situaciji u redovima „crno-belih“.
„Samo je Arijaga pod znakom pitanja, biće promena u timu, svi igrači moraju da se pokažu i dokažu. Najvažnije je da defanzivno budemo bolji, u napadu imamo potencijal“, istakao je Stanojević.
SPORT
Zorana i Damir doneli zlato Srbiji, basketaši ubedljivi protiv SAD, porazi vaterpolista i odbojkaša
Komentar