SPORT

Partizan pred Matićem umalo bacio „petardu“ na Ubu – Zvezda jedva izbegla poraz

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Jedinstvo sa Uba rezultatom 4:0, dok je Crvena zvezda u samoj završnici uspela da spreči poraz protiv Mladosti iz Lučana i izjednačila je na 2:2
Sputnik
Dok je na Ubu Partizan počeo da pravda ulogu favorita već u drugom minutu, fudbaleri Crvene zvezde su u Beogradu rano upali u probleme.
Posle samo dva minuta igre sudija je svirao penal za Partizan, a sa bele tačke bio je precizan Bibars Natho.
Crno-beli prednost su uvećali u 27. minutu golom Nemanje Trifunovića. Rezulat je posle 45 minuta igre ostao 2:0, a potom je Partizan nastavio da dominira u drugom poluvremenu.
U 52.minutu za 3:0 pogodio je Đorđe Jovanović. Prošlo je jedva 15 minuta, a Jovanović je potom još jednom zatresao mrežu i svojoj ekipi doneo velikih 4:0. Mogla je da se dogodi i petarda, ali je u 75. minutu Zubairu poništen gol. Tako je Jedinstvo Nemanje Matića uspelo da spreči pet pogodak gostiju, a legendarni srpski fudbaler sve je to ispratio sa tribina.
Za to vreme Zvezda se mučila. Endiaje, fudbaler Mladosti, svom timu doneo je prednost u 19. minutu, a onda je novi šok za crveno-bele usledio u 38. minutu kada je mrežu zatresao Nikola Đirković.
S obzirom da su bili u problemu Zvezdinim fudbalerima poslednja nada stigla je u 68. minutu kada je Ljubomirac dobio crveni karton i tako crveno-bele ostavio sa igračem više.
U samoj završnici Zvezda je uspela da dođe do boda. Najpre je za 2:1 pogodio Bruno Duarte, da bi izjednačujući gol postigao Endiaje na asistenciju Duartea.
SPORT
Andrej pobedio tumor, hteo da digne ruke od plivanja i za Sputnjik poručuje: „Hoću u finale!“
SPORT
Bojana za Sputnjik: Protivnici imaju „glavobolju“ kada treba da igraju protiv Srbije
SPORT
Maša Janković za Sputnjik: Mala zemlja, ali veliki tim – igranje za Srbiju ostvarenje najvećeg sna
Komentar