SPORT

U Rusiji se raduju Aleksi: „Igrač velikih dometa“

Posle tri godine u Partizanu Aleksa Avramović otišao je u CSKA, gde su od njega očekivanja izuzetno velika, ako je suditi prema rečima Andreasa Pistolisa, trenera ruskog kluba.
Sputnik
SPORT
Maja Ognjenović za Sputnjik: Moje poslednje takmičenje u dresu Srbije – san je da bude zlato
CSKA je kompletirao tim za narednu sezonu, a „šlag na tortu“ stavio je Aleksa Avramović zbog čijeg su dolaska u ruskom klubu izuzetno srećni i zadovoljni, a naročito trener Andreas Pistolis.
„Želeo bih da poželim dobrodošlicu Aleksi Avramoviću u CSKA. On je igrač velikih dometa koji se savršeno slaže uz ostatak tima. Njegov neupitan talenat i vrhunska ličnost odlično odražavaju ono što naš klub traži. Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno, želeo bih da se zahvalim našem predsedniku Andreju Vatutinu i potpredsednici Nataši Furajevoj što su uložili trud da obezbede ovaj ugovor, uprkos izazovnim uslovima na tržištu. Ovim transferom zaključili smo tim za narednu sezonu. Čeka nas naporan rad i moramo da se fokusiramo da nastavimo dominaciju u VTB ligi“, rekao je grčki stručnjak.
SPORT
Elzan Bibić za Sputnjik: „Srbija će se vratiti sa velikim brojem medalja“
Posle emotivne poruke upućene Partizanu, srpski reprezentativac obratio se porukom za CSKA.
„Tako sam srećan što dolazim u CSKA, što ću obući taj dres i postati deo velikog i istorijskog kluba. Jedva čekam da počne sezona. Vidimo se uskoro“, rekao je Avramović.
Srpski reprezentativac sa ruskim velikanom potpisao je dvogodišnji ugovor.
SPORT
Andrej pobedio tumor, hteo da digne ruke od plivanja i za Sputnjik poručuje: „Hoću u finale!“
SPORT
Maja Ognjenović za Sputnjik: Moje poslednje takmičenje u dresu Srbije – san je da bude zlato
Komentar