Ako vas sprečavaju da pratite Sputnjik, čitajte nas na Telegramu – evo i kako

U Crnoj Gori je na snazi sramna mera o zabrani emitovanja niza ruskih medija, među kojima je i Sputnjik. Ukoliko bilo gde u svetu ne možete da pristupite našem portalu, sve aktuelnosti i dalje možete da pratite na našem kanalu na Telegramu, koji niko ne može da ugasi.
Sputnik
Da biste bili u toku s najnovijim dešavanjima, komentarisali sadržaje u realnom vremenu, razmenjivali mišljenje s nama, ali i drugim korisnicima, donosimo vam uputstvo za korišćenje „Telegrama“.
Detaljno uputstvo sa slikama svih koraka možete pogledati u nastavku:
Pre svega, potrebno je da „Telegram“ preuzmete iz prodavnice za aplikacije na vašem mobilnom telefonu. Da biste pratili Sputnjik Srbija, potrebno je da pritisnete sličicu lupe u gornjem desnom uglu ekrana. U polje za pretragu upišite @sputniksrbija i otvorite naš nalog. U okviru naloga, na dnu ekrana, pritisnite „Džoin“ (Join) da biste dobijali najnovije informacije.
Prvi korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Da biste prokomentarisali sadržaj, samo je potrebno da uočite vest na kojoj želite da ostavite komentar i pritisnete „Liv a koment“ (Leave a comment) na dnu objave.
Drugi korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Ukoliko želite, možete i da se dopisujete s nama ili drugim našim pratiocima u „Sputnjik Srbija“ grupi. U okviru našeg naloga pritisnite naziv „Sputnjik Srbija“ u gornjem delu ekrana. U novootvorenom odeljku pritisnite oblačić na gornjoj desnoj strani ekrana kako biste otvorili odeljak za dopisivanje. Da biste slali poruke, pritisnite „Džoin“ (Join) na dnu ekrana. Sada ste spremni za dopisivanje.
Treći korak: Kako doći do Sputnjika na „Telegramu“
Da biste se povezali i komunicirali s kontaktima iz telefonskog imenika, potrebno je da pristupite meniju pritiskom na tri horizontalne crte u gornjem levom uglu ekrana. Potom pritistine na „Kontakts“ (Contacts) i dozvolite „Telegramu“ da pristupi vašem telefonskom imeniku.
Vaše pravo je da budete obavešteni o svemu i prvi saznate ono što drugi prećutkuju!
Pratite nas.
Komentar