SPORT

Kirjos poručuje: „Čačkaju medveda u oko – ne radite to protiv Novaka“

Reakcija Novaka Đokovića na publiku posle meča protiv Holgera Runea na Vimbldonu glavna je tema, a morao je da je prokomentariše i Nik Kirjos, australijski teniser, koji je stao na stranu srpskog asa.
Sputnik
Svako ko makar malo poznaje razmišljanje Novaka Đokovića zna da ga bilo koji način provokacije dodatno motiviše. Taj podatak očigledno je promakao danskim navijačima koji su za Holgera Runea navijali tako što su vikali „Ruuuune“ što je ličilo na negodovanje srpskom asu.
Odgovorio im je posle meča Novak, a Nik Kirjos prokomentarisao je njegovu rekaciju. Novinarka je Australijancu objasnila da su to bili Runeovi navijači koji nisu zviždali Novaku, ali Nik je objasnio u čemu je problem.
„Ne, nisu, ali ja mislim da publika širom sveta mora da shvati da Novaku ne treba motiv da igra bolje. On je motivisan, jedan je od najboljih igrača na svetu. Iznova i izova publika pokušava da čačka medveda u oko, to ne želite da radite protiv Novaka. Počeo je da igra neverovatan tenis. Neko će reći da u je to bio prvi veliki test. Holger Rune u četvrtom kolu i mislim da je odgovorio na sva pitanja“, rekao je Kirjos.
Koliko mu se dopala Novakova reakcija australijski teniser pokazao je objavom na društvenoj mreži.
„Laaaakuuuu nooooć, laaaakuuuu nooooć hahahah“, napisao je Kirjos.
Jedan od komentara bio je da se kod Novaka vidi Nikov uticaj, a on je to prihvatio.
„Moguće, sviđa mi se“, napisao je Australijanac.
Nije Kirjos u prošlosti bio u dobrim odnosima sa Novakom, ali sve se promenilo kada ga je podržao tokom deportacije u Australiji. Danas su srpski i australijski teniser čak i dobri prijatelji.
SPORT
Hrvatski košarkaši se tukli u klubu sa Grcima – savez odmah reagovao: „Napadnuti su“ /video/
Komentar