SPORT

Hrabri Miomir poražen od Dimitrova

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u drugom kolu Monte Karla od Grigora Dimitrova rezultatom 6:4, 6:3. Iako u prvih mah rezultat to neće reći Miomir je odigrao odličan meč i tako najavio bolje rezultate u ovoj sezoni.
Sputnik
Fantastičan tenis igra Miša Kecmanović, koji je u prvom kolu eliminisao favorizovanog Italijana Matea Beretinija i konačno je razbio prokletstvo. Posle četiri godine uspeo je da prođe u narednu rundu na pomenutom turniru, a tu ga je sačekao još jedan favorit – Grigor Dimitrov.
Kecmanović je uspeo da dođe do brejka u trećem gemu i da povede 2:1, ali je Bugarin do kraja prvog seta uspeo u dva navrata da „ukrade“ Srbinu servis i da slavi sa 6:4 posle 47 minuta borbe.
Već tada je počela da pada kiša, ali su dvojica tenisera u dogovoru sa sudijom odlučila da ne prekidaju, već da nastave meč.
Ipak, kako je kiša prerasla u pljusak tokom drugog seta pri vođstvu 2:1 za Dimitrova, bez brejka, tako je navučena zaština na teren, a igrači su napustili teren.
U četvrtak, kada su ponovo izašli na teren nastavila se vgelika borba. Posebno je važno bilo da nivo Miomirove igre nije pao. Silovito je udarao kao prethodnog dana i čuvao je svoj servis.
Problem se javio u osmom gemu kada je Kecmanović na svoj servis dozvolio Bugarinu da povede sa 30:0. Uspeo je da osvoji naredni poen, ali Dimitrov je preuzeo inicijativu i stigao do dve brejk lopte.
Prvu je srpski teniser spasao snažnim servisom, ali drugu nije uspeo. Nije mogao da se odbrani Miomir i poražen je od Dimitrova u drugom kolu Monte Karla.
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
SPORT
Srpske teniserke obezbedile plej-of: Aleksandra i Mia briljirale – Lola, Elena i Nina kao lavice
Komentar