SPORT

Vlahović samokritičan: „Ne tražim opravdanja – hoću da budem veliki napadač“

Dušan Vlahović, srpski fudbaler, nije iskoristio neke od velikih šansi na meču Juventusa i Napolija, pa je „stara dama“ iz Napulja donela poraz od 2:1. Srpski reprezentativac posle meča bio je izuzetno samokritičan.
Sputnik
U odličnoj je formi Dušan Vlahović, ali to nije uspeo da potvrdi u susretu sa Napolijem koji je bio od velike važnosti za Juventus.
Srpski napadač imao je neke odlične šanse, od kojih se posebno istakla jedna, ali nije uspeo da zatrese mrežu i zbog toga nije bio zadovoljan.
„Napadač Juventusa mora da presudi u ključnim momentima, a ja to nisam uspeo. Imao sam zrele prilike koje su mogle da reše utakmicu, ali sam grešio“, rekao je Vlahović.
Smatra Dušan da je morao da prati intuiciju i da bi ishod meča bio drugačiji da je iskoristio neku od prilika.
„Ne tražim nikakva opravdanja. Ako želim da postanem ono što sam zacrtao, moram da koristim takve situacije. Ekipa je odigrala odličan meč, a da sam ja iskoristio neku proliku, sve bi bilo drugačije. Kada ne pratim svoju intuiciju, stvari dobijaju loš epilog“, rekao je Vlahović.
Poručio je potom srpski reprezentativac da želi da bude veliki napadač i da će mu zbog toga utakmica Napolijem poslužiti kao lekcija.
'U trećoj situaciji želeo sam da ponesem loptu napred, ali sam odlučio da momentalno šutiram. Moram da budem bolji, nastaviću da radim i siguran sam da će golovi doći. Cilj mi je da postanem veliki napadač. Problem je što nismo pobedili, a ne to što ja nisam postigao gol. Nadam se da ću se iskupiti u narednoj utakmici'“, poručio je Dušan Vlahović.
Srpski napadač od početka sezone zabeležio je 26 nastupa, a postigao je ukupno 15 golova i upisao tri asistencije.
SPORT
EKSKLUZIVNO – On će pevati Kaćušu pred utakmicu Srbije i Rusije: Na muci se poznaju junaci! /video/
Komentar