SPORT

Srbiji ne valja, Evropa ga ceni – Jovanović na centru u Berlinu

Srđan Jovanović, po mišljenju mnogih najbolji srpski sudija, zbog kog Crvena zvezda nije htela da izađe na teren u Humskoj na megdan Partizanu, da bi se sve završilo smenom predsednika Sudijske komisije Dejanom Filipovićem, deliće pravdu u meču 2. kola Lige šampiona Union Berlin – Braga.
Sputnik
I dok ga u Srbiji osporavaju i ne cene, u Evropi ga i te kako poštuju. Priznanje je stiglo nakon što je Srđan Jovanović delegiran zajedno sa svojim timom da deli pravdu u Nemačkoj u utakmici najjačeg evropskog fudbalskog takmičenja, gde će Union Berlin ugosititi portugalsku Bragu.
Njemu će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok će Novak Simović biti četvrti arbitar, a u VAR sobi naći će se Hrvat Ivan Bebek.
Susret drugog kola Lige šampiona u Berlinu zakazan je za utorak od 18 sati i 45 minuta. Union Berlin je na startu Lige šampiona poražen minimalnim rezultatom od Reala u Madridu, dok je Braga na svom terenu poražena 2:1 od Napolija.
Podsetimo, nakon što je Crvena zvezda zapretila neizlaskom na teren u Humskoj povodom 171. večitog derbija, usledio je Dan žalosti zbog nemilih događaja i ubistva trojice Srba na Kosovu i Metohiji u blizini manastira Banjska, što je odložilo sve sportske manifestacije koje su bile zakazane za 27. septembar.
U međuvremenu zasedao je Odbor FSS za Hitna pitanja koji je glasao za promene u Sudijskoj komisiji, te je predsednik Dejan Filipović smenjen i njega je nasledio Dejan Santrač.
SPORT
„Srpska levica“ raspametila Piksija u Mesijevom stilu /video/
SPORT
Šta se dešava sa Vlahovićem i ko ne govori istinu?
Komentar