Mundobasket 2023

Agent otkrio sudbinu srpskog bisera pred Mundobasket

Najsjajniji biser srpske košarke Nikola Topić pridružiće se košarkašima Srbije u završnoj fazi priprema pred odlazak na Mundobasket, otkrio je jedan od najpoznatijih agenata na Starom kontinentu Miodrag Ražnatović.
Sputnik
Talentovani košarkaš Crvene zvezde koji je pred početak sezone poslat na pozajmicu u Megu, gde će imati obećavaju minutažu kako bi mogao da stasa u seniorskoj košarci i bude spreman za najveću pozornicu, boriće se za mesto u timu Orlova za odlazak na Svetsko prvenstvo koje će od 25. avgusta do 10. septembra biti održano u Japanu, na Filipinima i Indoneziji.
Ta odluka postala je poznata dva dana nakon što je nacionalni tim napustio iskusni plejmejker Nemanja Nedović, koji je procenio da trenutno nije na potrebnom nivou za jedno tako veliko takmičenje i da je poštenije da oslboodi mesto nekom drugom.
Mundobasket 2023
Italijan koji ima recept za Srbiju brani Jokića: „Savršeno razumem“
Povrede i dalje muče Trifunovića, Alena Smailagića i Beslaća koji do sada nisu radili s Orlovima zbog povreda, pa je velika verovatnoća da bude još otkaza pred sam put Srbije na Mundobasket.
Za to vreme, Miško Ražnatović je otkrio da će se Nikola Topić u dogovoru sa Svetislavom Pešićem priključiti Orlovima i da će posle fantastičnog debija za Megu, napustiti ekipu i krenuti put Beograda, gde bi već u večernjim satima u subotu, trebalo da odradi prvi trening sa ekipom.
Pešić na raspolaganju trenutno ima: Aleksu Avramovića, Bogdana Bogdanovića, Dejana Davidovac, Ognjena Dobrića, Marka Gudurića, Nikolu Jovića, Vanju Marinkovića, Nikolu Milutinova, Stefana Jovića, Filipa Petruševa, Aleksu Radanova, Dušana Ristića, Borišu Simanića, Uroša Trifunovića, Dušana Beslaća i Alena Smailagića.
Pogledajte novu epizodu emisije Miljanov korner.
Komentar