SPORT

Dante je otišao, ali je jednom objavom naterao crno-bele da se oglase

Dante Egzum je za kratko vreme postao miljenik Grobara, ali je na kraju sezone odlučio da napusti Partizan i da karijeru nastavi u NBA ligi u redovima Dalas Maveriksa. Oglasio se Australijanac emotivnom objavom na društvenim mrežama, gde se oprostio od crno-belih, a njegov potez naterao je Pantera, Lesora i Anđušića da se ekspresno oglase.
Sputnik
Odlične partije u Partizanu pružao je Dante Egzum koji je zbog toga ušao u srca navijača crno-bele armije.
Osvojio je titulu sa klubom iz Humske u ABA ligi, dok je na evropskoj sceni u najjačem košarkaškom takmičenju malo nedostajalo za podvig i eliminaciju Real Madrida, te plasman na Fajnal-for.
Na kraju sezone putevi su se razišli Egzumu i Partizanu, jer je zov NBA lige bio toliko „bučan“ da nekadašnji peti pik na draftu nije mogao da odbije povratak u Sjedinjene Američke Države.
Ipak, ostala je velika ljubav i poštovanje upereno ka crno-belima.
„Ne znam odakle bih počeo. Toliko emocija i uspomena. Neverovatnim navijačima Partizana. Hvala vam što ste me prihvatili, podržavali i verovali u mene tokom sezone. Kroz uspone i padove, pobede i poraze, zahvalan sam što sam što je to bio deo mog puta. Čast mi je što sam imao ulogu u vraćanju titule u neverovatnom gradu i sjajnoj organizaciji. Energija i ljubav ovde su nešto potpuno drugačije, zauvek ću se sećati te sezone“, napisao je Dante Egzum, koji je stavio potpis na dvogodišnji ugovor sa Dalasom, gde će igrati sa Lukom Dončićem i Kajrijem Irvingom.
Ta njegova objava naterala je kapitena Partizana Kevina Pantera, koji je takođe bio nadomak prelaska u Barselonu, ali je ostao u Humskoj, da se oglasi.
„Mnogo ljubavi brate“.
Identičan slučaj je i sa Danilom Anđušićem, ali i Matijasom Lesorom, koji je doduše krenuo putem kao i Egzum, i karijeru će nastaviti u Grčkoj, u redovima Panatinaikosa.
„Srećno brate moj“, identične su bile poruke Anđušića i snažnog Francuza.
SPORT
Niko kao „ludi Srbin“: „Nije samo trener – već mentor, otac, deda!“
Komentar