SPORT

Dobre vesti za Pešića pred Turke!

Nemanja Nedović propustiće meč sa Velikom Britanijom 11. novembra, ali će selektoru Svetislavu Pešiću biti na raspolaganju za susret sa Turskom tri dana kasnije u Beogradu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
Sputnik
Sve to je potvrdio sam igrač. Iako je selektor Svetislav Pešić na konferenciji prvobitno rekao i mislio da neće moći da računa na Nedovića u ovom prozoru.
Prijatno iznenađenje.
„Zamolio sam selektora da preskočim utakmicu protiv Velike Britanije i stavio se na raspolaganje za meč protiv Turske. Dogovor je da se čujemo kada se vrate iz Velike Britanije, pa ćemo zajedno odlučiti. Nisam još sto odsto spreman i svestan sam da je u reprezentaciji "cepanje" od početka, niko te ne pazi i tako treba da bude jer se igraju dve ključne utakmice. Osetio sam da nisam spreman za to i stavio se na raspolaganje za drugu utakmicu. Imaću više vremena da se pripremim, treniram, odigram utakmicu sa Fenerom i da se u boljem stanju nađem na raspolaganju reprezentaciji", istakao je Nedović.
Inače, selektor je najavio da bi protiv Turske trebalo da računa na Marka Gudurića, Vasilija Micića, Vladimira Lučića i Ognjena Jaramaza, dok neće moći da računa na igrače koji nastupaju u Španiji, a to su Nikola Kalinić i Vanja Marinković.
Gost Miljanovog kornera bio je Vladan Tegeltija.
SPORT
Nije gotovo! Francuz još nije kažnjen što je otišao u Rusiju
Komentar