SPORT

Legende o Darvinu: Biće očajan zbog momenta ludila – ali će naučiti lekciju

Početak Darvina Nunjeza u Liverpulu i Premijer ligi nije počeo onako kako su klub i on želeli. Proključala je urugvajska krv u meču sa Kristal Palasom na Enfildu, a Darvin je zbog udaranja rivala bez lopte dobio direktan crveni karton. Legenda Redsa Džejmi Karager smatra da će se to odraziti na mladog napadača koji će biti očajan.
Sputnik
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Igrao se 57. minut kada je Darvin patosirao Andersena posle jednog verbalnog duela, a lgavni sudija pokazao mu je put ka svlačionici.
Ljut na sebe bio je 23-godišnji talentovani špic, ali povratka nije bilo. Klop je bio besan je Liverpul imao gol zaostatka i igrača manje...
„Siguran sam da vrlo dobro zna šta je uradio i da će zbog toga biti očajan. Izneverio je i tim i sebe. Da je ostan na terenu siguran sam da bi Liverpul dobio tu utakmicu. Ne radi se samo o jednom meču, moglo bi da se dogodi da ga sada ne vidimo u najboljem izdanju nedeljama, možda i pet nedelja“, istakao je bivši desni bek Liverpula Džejmi Karager.
Oglasio se zbog Nunjeza i Geri Nevil, legenda Mančester junajteda koji je tokom bogate karijere bio poznat po sličnim ispadima.
„Bio je to jednostavno momenat ludila. Videli smo i u prethodnim utakmicama da je Darvin veoma ratoboran. Bio je to pristojan udarac u vrh nosa. Ali, on će iz ovoga naučiti lekciju. I sam sam činio takve stvari u karijeri, nekada ne znaš zbog čega tako reaguješ. Uradiš nešto i onda izađeš i razmišljaš, zbog čega sam to uradio. To je kao neko pomračenje“, istakao je Nevil.
Liverpul u uvodna dva kola ne zna za trijumf. Četa Jirgena Klopa remizirala je sa Fulamom (2:2) i Kristal Palasom (1:1), a u 3. kolu 22. avgusta igra protiv Mančester junajteda na Old Trafordu.
SPORT
Američki gaf i žestoke reakcije iz Bosne zbog mladog Srbina /foto/
SPORT
Dušan Silni s dva gola otvorio sezonu /video/
Komentar