SPORT

„Divim mu se“: Španski premijer počeo govor pominjući srpsku košarkašku zvezdu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas premijera Španije Pedra Sančeza sa kojim je na sastanku, pored ostalog, proćaskao i o košarkaškim temema, jer su obojica veliki ljubitelji igre pod obručima.
Sputnik
Zanimljivo da je Sančez od plejade sjajnih španskih igrača koji su na sceni poslednjih godina kao omiljenog izabrao jednog Srbina - Nikolu Jokića!
Španski premijer je čak i obraćanje medijima na zajedničkoj konferenciji počeo hvalospevima o srpskom košarkašu, piše Telegraf.
„Hvala vam, hvala vam svima ovde prisutnim, dragi Aleksandre, predsedniče, hvala vam na jednom velikom prijemu ovde u Srbiji. Preneću vaše pozdrave kralju Španije“, počeo je Pedro Sančez, pa "prešao na stvar" - o košarci i Jokiću.
„Predsednik je već pričao o različitim temama o kojima smo pričali na našim sastancima, a jedna jeste ta da i jedan i drugi volimo košarku i ja sam zapravo izrazio divljene zbog jednog fantastičnog igrača, a to je Jokić. Ne samo da mi se sviđa košarka, posbeno američka NBA liga, naravno i uvek volim da igram i volim da gledam utakmice i da uživam još više u košarci koju igra Jokić“, rekao je španski premijer.
SPORT
Srbin sinonim za skromnost – „Jokić misli samo na rad, nikada nisam video tako nešto“
Komentar