SPORT

Zvezda ozvaničila novo pojačanje

Doskorašnji košarkaš Igokee, Dalibor Ilić, novi je igrač Crvene zvezde. Ilić je potpisao ugovor sa Zvezdom na četiri godine.
Sputnik
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Dalibor Ilić je četvrto pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, pre njega su stigli Nemanja Nedović, Hasan Martin i Džon Holand...
Ilić je na osvonu izdanja u Igokei dobio i poziv da obuče seniorski dres Srbije. Debitovao je 2020. godine na meču kvalifikacija protiv Finske. U juniorskoj selekciji bio je kapiten.
Ilić, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno belima, može da pokriva pozicije tri i četiri, visok je 202 centimetra i težak 94 kilograma.
Crvena zvezda istakla je zadovoljstvo dolaskom Ilića.
„Angažovanjem Dalibora Ilića, KK Crvena zvezda je povećao broj domaćih igrača u rosteru za takmičarsku 2022-2023, povećao broj akvizicija za novu sezonu na četiri (Nedović, Martin, Holand…) ali i podmladio tim vrlo talentovanim igračem koji je budućnost srpske košarke“, istakli su crveno-beli.
Ugovor je potpisan na četiri godine.
SPORT
Radičević o trejdu u Nikse i Čankovoj pomoći: Učinio je da ponovo uživam u košarci
Komentar