SPORT

Vasa u kolicima napustio parket, ali iz Turske stižu ohrabrujuće vesti

Vasilije Micić, najbolji košarkaš Evrope, koji je zadobio nezgodnu povredu skočnog zgloba u majstorici turskog prvenstva protiv Galatasaraja, posle čega je iznet sa parketa, ipak bi mogao uskoro da se vrati na teren, tako navode mediji iz Turske.
Sputnik
Navodno, povreda nije toliko ozbiljna i posle prvih pregleda trener Anadolu Efesa Ergin Ataman i njegov stručni štab su optimisti i smatraju da bi Vasa mogao da im pomogne tokom finalne serije sa Fenerbahčeom koja je zakazana za 7. jun.
Dobre vesti svakako raduju i sve u Srbiji, posebno selektora Svetislava Karija Pešića, uoči nastavka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, kao i za Evrobasket koji je zakazan za septembar.
Podsetimo, Micić je u subotu popodne tokom meča Anadolu Efes - Galatasaraj nezgodno doskočio i izvrnuo je skočni zglob posle šuta za tri poena, te je uz bolnu grimasu i u suzama iznet sa parketa već na početku treće četvrtine, a njegov tim je na kraju uspeo da dobije utakmicu i plasira se u veliko finale.
Micić je na završnom turnira Evrolige održanom u Beogradu predvodio Efes do titule prvaka Starog kontinenta i na kraju je apsolutno zasluženo proglašen za MVP-ja.
SPORT
Vasa u suzama iznet sa parketa! /foto, video/
SPORT
Janković doživeo tešku povredu posle nasrtaja Ukrajinca: „O čemu se ovde radi?!“ /video/
SPORT
Lukina lekcija iz patriotizma
Komentar