SPORT

Alkaras posle Đokovića: Nema granica!

Španski teniser Karlos Alkaras pucao je od samopouzdanja posle pobede nad Novakom Đokovićem, koja je došla dan nakon što je eliminisao Rafaela Nadala.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Posle tri sata i 35 minuta igre i drame sa Novakom Đokovićem, Alkaras je slavio sa 6:7, 7:5, 7:6.
„Iskreno, ne znam u čemu je bila razlika između pobede i poraza. Bio je blizu, imao je šansu za brejk krajem drugog seta. Novak je bio tako blizu i u taj-brejku. Obojica smo odigrali neverovatan meč, iskreno ne znam šta je presudilo“, izjavio je Alkaras odmah posle meča.
Ovo je Karlitosu, kako voli da ga zovu, bila 27. pobeda u 30 mečeva odigranih ove sezone.
„Ove dve pobede mi daju mnogo samopouzdanja, osećam sve to pred finale. Odigrao sam dobar meč, a što se tiče ostatka sezone, nadam se da ću i dalje igrati protiv najboljih i pobeđivati ih. To me puni novom energijom“, dodao je momak iz Mursije.
U finalu Madrida će se boriti za drugu veliku titulu ove sezone, nakon što je već pokorio Majami. Protivnik će mu biti bolji iz duela Zverev – Cicipas.
„Nema granica, pokušavam da se oporavim, da budem dobar na svakom turniru, da budem uz najbolje. Sutra ću ići u finale kao što sam u Majamiju, srećan sam zbog tog drugog masters finala“, zaključio je Alkaras.
SPORT
Suluda ideja: Beker bi mogao da prenosi mečeve iz zatvora
Komentar