KULTURA

Samo za starije od 17 godina: Novi film o Merilin Monro sadrži uznemirujuće scene

Predstojeći biografski film o Merilin Monro „Blonde“ trebalo bi da postane Netfliksov prvi originalni film koji nije namenjen osobama mlađim od 17 godina.
Sputnik
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Rađen prema romanu „Blonde“ Džojs Kerol Outs iz 2000. godine, film je zasnovan na životu Merilin Monro, koju igra kubanska glumica Ana de Armas.
Ana de Armas
Endru Dominik, koji je reditelj i scenarista ovog filma, istakao je da je Merilin Monro bila otelotvorenje nepravde nad ženama.
„Želim da ispričam priču o Normi Džin kao centralnoj figuri u bajci; ona je dete siroče izgubljeno u šumama Holivuda, koje je progutala ta velika ikona dvadesetog veka.“
Dominik je otkrio da je njegov scenario bez mnogo dijaloga i govori o tome kako trauma iz detinjstva oblikuje odraslu osobu koja je podeljena između javnog i privatnog ja.
U sporednim ulogama pojavljuju se Adrijen Brodi, Bobi Kanavale i Džulijana Nikolson. Muziku za film radili su Nik Kejv i Voren Elis, a premijera se očekuje tokom 2022. godine.
Komentar