SPORT

Prvo šok, pa onda šou u Indijan Velsu /video/

U noći između ponedeljka i utorka viđeni su i šok i šou na Mastersu u Indijan Velsu.
Sputnik
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Na programu je prvo bilo izuzetno iznenađenje, pošto je Stefanos Cicipas ispao u trećem kolu. Njega je savladao Amerikanac Dženson Bruksbi sa 2-1 u setovima, posle dva sata igre – 1:6, 6:3, 6:2.
Trenutno peti teniser sveta je sa dosta samopouzdanja ušao u duel i dominirao u prvom setu, ali se desio veleobrt u naredna dva.
Bruksbi je krenuo fenomenalno da servira, što potvrđuje činjenica da do kraja meča nije protivniku dopustio da dođe ni do jedne brejk prilike.
Jedan brejk mu je bio dovoljan da osvoji drugi set, da bi treći započeo sa 4:0, a do kraja meča je imao još sedam prilika da dođe i do potencijalnih 6:0.
Mladi Amerikanac će u osmini finala Indijan Velsa igrati protiv Britanca Kemrona Norija, boljeg iz okršaja protiv Nikoloza Basilašvilija.
Nedugo posle ovog duela da zatvore program izašli su kontroverzni Australijanac Nik Kirjos i Norvežanin Kasper Rud.
Pobeda je otišla u ruke Kirjosa, koji je bio bolji neočekivano lako sa 6:4, 6:4.
Ovaj duel bio je prvi još od uvreda koje su razmenili prošle godine, kada je najviše Kirjos zadirkivao Ruda da zna da igra samo na šljaci.
Norvežanin mu je odgovorio nekim velikim rezultatima na betonu, ali nije mogao ni u direktnom duelu, pošto je Kirjos imao svoj šou.
Besprekorni servisi doneli su Niku meč u kojem se nije suočio sa brejk šansom, dok mu je 2/2 na brejk lopte donelo trijumf i duel osmine finala sa Italijanom Janikom Sinerom.
Siner je prethodno savladao Francuza Benžamina Bonzija sa 7:6, 3:6, 6:4
Prethodno je pobedu ostvario Rafael Nadal, dok je Danil Medvedev neočekivano ispao i vratio se na drugo mesto ATP rang liste.
SPORT
Bivši „broj 2“: Šta ako neko Đokoviću kaže „smiri se“, pa ga to iziritira?
SPORT
Nastavlja se noćna mora – Amerikanac izbacio Zvereva! /video/
SPORT
Glasina ili istina – Nadal pomerio meč da bi igrao golf?
Komentar