SPORT

Neobjašnjiv potez Amerikanca: Kladio se za 1.500 dolara, a izgubio – 11 miliona

Američka fudbalska liga (NFL) suspendovala je Kelvina Ridlija zbog toga što se kladio na mečeve. Time je američka zvezda izgubila 11 miliona dolara.
Sputnik
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Vajd-risiver Atlanta Falkonsa je suspendovan na celu sezonu zbog toga što je utvrđeno da se kladio na mečeve američkog fudbala, što prema pravilima nije dozvoljeno.
Ustanovljeno je da se kladio u periodu od pet dana u novembru 2021. godine, kada je poznato da nije bio sa timom niti u državi u kojoj se njegova ekipa nalazi.
NFL je objavio da je istraga potvrdila da Ridli nije koristio insajderske informacije kako bi profitirao na kladionici i da ishod nijedne utakmice nije kompromitovan.
Ridli je nešto kasnije na Tviteru napisao „da se kladio za ukupno 1.500 dolara“ i da „nema problem sa kockanjem“.
I pored toga, Ridlijeve opklade imale su mnogo veću težinu od samo uloženih 1.500 dolara, s obzirom da će zbog jednogodišnje suspenzije izgubiti čak 11 miliona dolara, koliko je trebalo da zaradi tokom 2022. godine.
Dvadesetsedmogodišnjak iz Fort Loderdejla će moći da se prijavi za povratak u NFL 15. februara 2023.
SPORT
Rusija žestoko odgovorila na skandal: „Nisam mogao da verujem, prodali su svoju domovinu!“
SPORT
Filmska drama u Los Anđelesu – Remsi osvojili Superboul! /video/
SPORT
„Veliki Srbin“ koji se divi Mitroviću stiže u NFL
Komentar