SPORT

„Hajde da se ne ponašamo kao razmažena derišta“: Grin kritikovao američke navijače /video/

Američki košarkaš Drejmond Grin kritikovao je navijače Los Anđeles Lejkersa, koji su besni na svoje igrače zbog loših partija ove sezone.
Sputnik
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Grin, jedan od bitnijih igrača Golden Stejt Voriorsa, veruje da navijači preteruju sa reakcijama, posebno ako se uzme u obzir da su Lejkersi – koji se trenutno bore za plej-in NBA lige – uzeli titulu pre manje od dve godine.
„Meni je to bilo izuzetno patetično. Dosta neukusno za navijače organizacije koja ima najviše titula u istoriji NBA. Hajde da se ne ponašamo kao razmažena derišta. Okej je biti razmažen, svi smo nekada razmaženi nekim stvarima u životu, ali hajde da ne budemo derišta“, istakao je Grin u svom podkastu.
Lejkersi ove sezone imaju mnogo muka. Lebron Džejms igra fenomenalno, ali Entoni Dejvis zbog raznih povreda više ne igra nego što igra, a Rasel Vestbruk se pokazao kao potpuni promašaj.
„Ovakve reakcije su baš loše. Taj tim je osvojio titulu pre manje od dve godine. A sada im zviždite? Meni je to bilo suludo“, dodao je Grin.
Grinovi Voriorsi trenutno imaju skor od 43-19 i jedna su od najboljih ekipa Zapada, dok su Lejkersi na neočekivano katastrofalnih 27-35 i učešće u plej-ofu im je dovedeno pod znak pitanja.
SPORT
Legenda u dva minuta objasnila najveći problem NBA lige /video/
Komentar