SPORT

Selektor Rusije razočaran: „Ukraden nam je san“

Selektor Rusije Valeri Karpin oglasio se nakon što je „Zbornaji komandi“ uskraćeno pravo da se takmiči u baražu za Svetsko prvenstvo, gde je trebalo da igra protiv Poljske.
Sputnik
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi.
Međunarodna kuća fudbala (FIFA) i Evropska kuća fudbala (UEFA) u zajedničkom saopštenju su objavile da Rusija zbog situacije u Ukrajini neće moći da se bori kroz baraž za odlazak na Mundijal u Kataru.
Moji momci su imali san i izgubili su ga. Podrazumeva se da smo svi razočarani. Naravno da smo očekivali da će pobednika baraža odrediri fudbalski teren. Sramota je da su momcima oduzeli nadu da mogu da sanjaju da igraju na Svetskom prvenstvu 2022. godine“, poručio je razočarani Valeri Kaprin.
Selektor „Zbornaja komande“ poručio je da se nada da će sankcije FIFA i UEFA brzo biti povučene i da će se ruski fudbal vratiti na međunarodnu smenu.
SPORT
Fudbalski savez Rusije: Odluka je suprotna normama i principima
SPORT
Padao je sneg – padali su i kartoni i uvrede u Novom Pazaru /video/
SPORT
Milojević ponovo ostao bez posla
SPORT
Terzić o „Gaspromu“: Zahtev UEFA bi bio sulud
Komentar