SPORT

Kanter napao Lebrona: „Nisam mogao da verujem šta sam čuo“

Enes Kanter, košarkaš Boston Seltiksa, govorio je o svom statusu vakcinacije i uticaju Lebrona Džejmsa na američku javnost, rekavši da „nije mogao da veruje šta je čuo“ nakon što se Amerikanac obratio javnosti povodom toga da je vakcinisan.
Sputnik
Kanter, koji je vakcinisan protiv virusa korona, izneo je niz kritika na račun Džejmsa, asa Los Anđeles Lejkersa, i jednog od najuticajnijih i najpopularnijih košarkaša na svetu.
Momak rođen u Turskoj kritikovao je Amerikanca koji nije podržao kampanju za vakcinaciju.
Nedavno je samoproklamovani Kralj izjavio da se, ipak, vakcinisao, ali tek nakon što je „uradio svoje istraživanje“. I pored toga i dalje nije podstakao ostale igrače da se vakicnišu.
„Kada sam to čuo bio sam veoma razočaran, to je neverovatno. Lebron Džejms je jedno od glavnih lica lige, on bi trebalo da bude prvi koji će da izađe pred sve i kaže: 'Slušajte, ljudi. Ja sam primio vakcinu i podržavam sve u našoj zajednici, sve navijače, pa i one koji ne prate košarku, da se vakcinišu, kako bismo spasili živote'. Nisam mogao da verujem šta sam čuo. Ali, nadam se da će naučiti nešto o vakcinaciji i inspirisati ljude oko sebe“, rekao je Kanter.
Pravila ne važe za sledbenika Hilari Klinton
Pet kompanija koje će Lebrona učiniti milijarderom
Turska izdala nalog za hapšenje – Kanter zapalio papir i obratio se Erdoganu na grčkom /foto, video/
Komentar