Fudbalski skandal i dalje potresa Hrvatsku

Ne smiruje se bura u hrvatskom fudbalu posle iznenađujućeg ispadanja u osmini finala Evropskog prvenstva, a najdeblji kraj, po svemu sudeći, izvući će napadač Ante Rebić.
Sputnik
„Sramota što Srbija nije na EP, već razvijamo teorije po kafanama“
Član italijanskog Milana je na tapetu zbog nedoličnog ponašanja i komentara koje je uputio posle utakmice sa Španijom.
On je imao primedbe na račun igre Hrvatske, nije birao reči da iskaže svoje nezadovoljstvo i time je ušao u sukob sa gotovo celokupnom fudbalskom javnošću.
Hrvatski mediji navode da bi Rebić mogao da bude i drastično kažnjen, ukoliko prijavu protiv njega bude podneo selektor Zlatko Dalić ili to budu učinile nadležne službe Fudbalskog saveza Hrvatske.
Ako se to dogodi, Rebić bi mogao da bude izbačen iz reprezentacije Hrvatske, uz novčanu kaznu koja se kreće u rasponu od 700 do 6.000 evra.
Razlog kažnjavanja bi moglo da bude kršenje kodeksa ponašanja, u kom se navodi da igrači ne smeju da daju izjave koje štete Fudbalskom savezu, ali i fudbalu u celini, uz obavezu da se u javnost ne iznose interne stvari.
Upravo je to Rebić uradio, kritikovanjem selektora, uz navode da mu je „žao što nije bilo nekoga da iskoristi talentovanu generaciju“.
► Ševčenko protestovao kod sudije koji je „pokrao“ Srbiju u Rusiji /foto/
► Ovacije za nesrećnog majstora fudbala /video/
► Stara italijanska škola glume /video/
Komentar