Tramp: Preuzeću Belu kuću pre nego što mislite, to će biti nešto veoma posebno /video/

U novoj kampanji prikupljanja sredstava za Republikansku stranku, bivši američki predsednik Donald Tramp obećao je da će „vratiti“ Belu kuću i da će republikanci preuzeti kontrolu nad oba doma Kongresa „pre nego što neki misle“. To će biti nešto veoma posebno, dodao je Tramp. Tom izjavom isprovocirao je kritičare.
Sputnik
Snimak Trampove izjave je u petak objavljen na Jutjub kanalu Nacionalnog republikanskog senatorskog komiteta, koji prikuplja sredstva, a donatorima je poslat u subotu.
Kritičari su najnovije obećanje bivšeg predsednika SAD ocenili kao „poremećeno“ i „opasno“, a video snimak se proširio društvenim mrežama.
Neki su se zapitali i - "kako to da on nije već u zatvoru".
Trampova poruka došla je uoči konvencije Republikanske stranke u Severnoj Karolini u subotu uveče, kada je optužio Bajdenovu administraciju zbog "uništavanja" zemlje. 
Tramp najavio kandidaturu za novu funkciju: „Veoma interesantna ideja“
"Jedina stvar koju (demokrate) imaju je da se drže zajedno. Oni nemaju ljude poput nas koji sami odlaze i rade ono što treba", rekao je Tramp.
Dok kolaju glasine oko Trampove političke budućnosti, on je u petak alarmirao kritičare kada je u jednom intervjuu rekao da je možda zainteresovan za kandidovanje za Kongres u bliskoj budućnosti.
Komentar