„Lažne vesti“ – srpski agent demantovao navode u vezi sa bivšim igračem Partizana

Miodrag Ražnatović, košarkaški agent, oglasio se povodom spekulacija u vezi sa daljom karijerom bivšeg igrača Partizana, a sadašnjeg člana turskog Fenerbahčea Jana Veselog i navode koji su se pojavili u medijima nazvao je lažnim vestima.
Sputnik
Nikola Jokić – prvi Srbin u „svemiru“
Češki košarkaš već godinama briljira u dresu turske ekipe, ali su se u prethodnom periodu pojavljivale informacije o tome da bi mogao da promeni sredinu.
Ražnatović je nedavno preuzeo brigu o karijeri 31-godišnjeg košarkaša i bio je primoran da se oglasi na društvenim mrežama.
„Pošto sam pročitao neke lažne vesti, moram da pojasnim situaciju u vezi sa budućnošću Jana Veselog. On je pod ugovorom sa Fenerbahčeom i ne postoje nikakva razmatranja ili mogućnosti da zaigra za bilo koji drugi evropski klub u narednoj sezoni“, naglasio je Ražnatović.
Podsetimo, u prethodnom periodu su domaći mediji spekulisali o tome da bi Veseli mogao da se vrati u Partizan.
Tragom takvih navoda, Sputnjik sport je iz košarkaških krugova dobio uveravanja da je takav scenario nemoguć, imajući u vidu veliku platu koju Veseli ima u Fenerbahčeu, ali i činjenicu da je i dalje igrač visoke klase koji sasvim sigurno u ovom momentu nema nameru da napušta društvo Evroligaša.
O dešavanjima u srpskoj košarci u emisiji Sputnjik sport Miljanov korner govorio je košarkaški analitičar Vladimir Kuzmanović
► Dominacija kakvu Balkan ne pamti /video/
► „Srbija mora prvo da vodi računa o sebi, pa o drugima“
► Bogdan je pronašao novog Bogdana /video/
Komentar