Bomba iz Italije uzdrmala Zvezdu: Stanković pregovarao sa Sampdorijom, u sve je uključen i Mihajlović

Nema mira na Marakani! Crvena zvezda suvereno gazi ka istorijskoj četvrtoj uzastopnoj šampionskoj tituli, ali bi na kraju sezone mogla da ostane bez tvorca tog uspeha - trenera Dejana Stankovića. Tako bar pišu italijanski mediji.
Sputnik

Prema pisanju portala „Football Italia“ Stanković je glavni kandidat da na klupi Sampdorije nasledi Klaudija Ranijerija, kojem u junu ističe ugovor, a sva je prilika da zbog loših odnosa sa predsednikom Masimom Fererom neće sačuvati posao.

Zašto je eliminacija Dinama iz Evrope obradovala fudbalsku Srbiju?

I prema pomenutom portalu, i naslovu koji dominira, Stanković ima pol-poziciju za novog trenera kluba iz Đenove. 

Navodno, ranije ovog meseca u Rimu su već obavljeni pregovori između Stankovića i predsednika italijanskog kluba, a sastanku koji je ocenjen kao pozitivan, prisustvovali su Dejanov kum Siniša Mihajlović, trener Bolonje, kao i njegov menadžer Falji Ramadani.

​Iz Crvene zvezde još se nisu oglasili povodom novih bombastičnih informacija sa Apenina, i činjenica je da srpski klub radi sve da sačuva trenera Dejana Stankovića i da naredne sezone Zvezda i on ponovo napadnu Ligu šampiona.

Ostaje da se vidi kako će se odvijati stvar, a crveno-bele sutra očekuje utakmica 32. kola Superlige sa Radnikom na Marakani od 19 časova.

► Čin vredan pažnje – Ibrahimović spasao Zvezdu strože kazne

► Žestoka tuča navijača i fudbalera – repriza Maksimira i Marakane /video/

► Tadićev Ajaks nadigrao Romu i ispao iz Lige Evrope, kraj Dinamove bajke

 

Komentar