Vuletić saslušan u SBPOK i prihvatio poligraf: „Neke krivične prijave čekaju da budu podnete“

Bivši potpredsednik FK „Partizan“ Vladimir Vuletić saslušan je u SBPOK na okolnosti poznanstva s Veljkom Belivukom i to zbog tri krivična dela pranje novca, otmica i iznuda, a potom je prihvatio i poligrafsko ispitivanje.
Sputnik

Vuletiću je poziv za salušanje u SBPOK uručen u sredu u jednom ugostiteljskom objektu u Beogradu, nakon čega se svojim automobilom u pratnji advokata uputio u SBPOK, a potom je prihvatio i poligrafsko ispitivanje. 

„Bio na poligrafu. Poligrafista, kada je informisan od kojih sve bolesti hronično bolujem, u smislu člana 57. stava 5. Zakona o policiji, pokazao mi je izlazna vrata i rekao da nisam podoban za tu vrstu ispitivanja. A sada, neke krivične prijave čekaju da budu podnete“, naveo je Vuletić.

Podsetimo, on je priveden na razgovor u vezi sa ostvarenim kontaktima sa Veljkom Belivukom, vođom kriminalne grupe skrivene iza navijača Partizana, dva dana pošto se u medijima pojavio snimak njihovog telefonskog razgovora koji je inicirao Belivuk

Sramota obezglavljenog Partizana

Vuletić je ranije rekao da će u sredu samostalno otići u Tužilaštvo kako bi dao izjavu, s obzirom na to da je u prethodnim danima, preko državnih i medijskih kanala optuživan za saradnju sa Belivukom. 

Podsetimo, Vuletić je podneo ostavku nakon što je Fudbalski klub Partizan doveden u vezu sa organizovanom kriminalnom grupom skrivenom iza navijača tog kluba.

Kako je tada govorio, otišao je jer niko iz Partizana nije želeo da govori javno o tome i da stane u odbranu kluba, a kasnije je istakao da je iza te grupe, od njenog nastanka, stajao generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić.

Vredi napomenuti da su posle hapšenja grupe skrivene iza navijača Partizana izjave pred nadležnima dali predsednik JSD i FK "Partizan" MiloradVučelić, kao i generalni direktor kluba Miloš Vazura

► Srpski „zlatni orlić" je odglumio za Oskara i navukao bes navijača /video/

► Besne u Prištini: Španija ih ne tretira kao državu - reprezentacija bez himne i zastave

► Da li su Madriđani „bacili“ 60 miliona evra zbog Srbina?

Komentar