Advokat: Vuletić nije ispitan na poligrafu zbog zdravstvenog stanja

Bivši potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić, kako je medijima preneo njegov advokat, nije danas ispitan na poligrafu iz zdravstvenih razloga.
Sputnik

Nakon informativnog razgovora u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije u Makišu, Vuletić je otišao na poligrafsko testiranje u prostorije MUP-a u Kneza Miloša, prenosi Tanjug.

Međutim, do testiranja nije došlo, jer je poligrafista zaključio da zbog respiratornih i srčanih problema, nije podoban da bude poligrafski ispitan, preneo je Vuletićev advokat Vladimir Terzić.

„On je imao želju, a ja sam upravo zbog ovih razloga bio protiv, jer skoči mu pritisak i poligraf pokaže nešto što nije. Sutra treba da im priložimo njegovu zdravstvenu dokumentaciju“, preneo je advokat.

Vuletić ispitan na poziv Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u svojstvu građanina.

Vuletić podneo krivičnu prijave protiv Vučića i Vulina

 

Vladimir Vuletić danas je sa svojim advokatima podneo Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv predsednika Republike Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Prijave će sutra biti uzete u rad, kratko su naveli iz tužilaštva.

On je u žiži javnosti prethodnih dana zbog veza sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za organizovanje kriminalne grupe, ubistava, prodaje droge i druga krivična dela.

Pojedini mediji su preneli da su prijave podnete zbog objavljivanja u medijima audio-zapisa njegovog telefonskog razgovora sa osumnjičenim Veljkom Belivukom, u kojem ga naziva „bratom“, konstatuje da ga „voli“... a za koji Vuletić tvrdi da je montiran i isečen.

Pročitajte i:

Komentar