Zidan progovorio o Srbinu: Srećan sam zbog Luke, najlakše je mene da krivite

Zinedin Zidan, trener Real Madrida, oglasio se prvi put otkako je Luka Jović napustio kraljevski klub. Naravno, Francuz koji je olako otpisao 23-godišnjeg napadača pričao je o dva gola koja je Luka postigao u povratničkom debiju za Ajntraht iz Frankfurta.
Sputnik

Svega 28 minuta bilo je potrebnu Joviću da s dva gola "torpeduje" Šalke, a španski mediji pred utakmicu Reala sa Alavesom na konferenciji za štampu, nisu propustili priliku da pitaju Zidana šta misli o svemu tome.

Doduše, deo pitanja bili su i Regilon i Ašraf Hakimi, koji su takođe otišli.

​„Da, uvek je to moja krivica. Najlakše je okriviti trenera za sve. U Madridu je teško, i ja sam bio igrač. Ima momenata kada fudbaleri uspeju da savladaju sve prepreke i ostanu u ovom klubu. Znaju šta sve mogu, ovo je Real, uvek je borba, teško je. A imate momente kada igrač ode i pokaže šta može. To je slučaj sa Lukom. Mislim da je i dalje dobra stvar što smo ga doveli i srećan sam zbog njega. Neka ovako jednog dana postiže golove i u Realu. Ali, igrati u Realu i van Reala nije isto. Luka ima budućnost da to pokaže u Madridu. Isto važi za svakoga. U Madridu je žestoka konkufrencija, ali ne treba za to kriviti trenera“, izjavio je legendarni Zizu.

Na konkretno pitanje da prokomentariše Jovićeva dva gola, Zidan je odgovorio:

„Šta da kažem, nisam nesrećan. Naprotiv. Srećan sam i dopalo mi se to što je uradio. Želim mu, kao i svima ostalima“, poručio je francuski stručnjak.

► Zvezdino zaboravljeno dete „pronađeno“ u Portugalu

► Da li je Španac spreman da „pojede papir“ na kom je „ocrnio“ mladog Srbina?

► Mesi, Maradona i tuča sa Baskijcima – da li se istorija ponavlja? /video/

 

Komentar