Policija: Malčanski berberin se krije na više lokacija, kreće se samo kada je manja vidljivost

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, ima više lokacija na kojima se krije i kreće se samo kada je smanjena vidljivost, izjavio je danas direktor policije Vladimir Rebić. On je uveren da će Jovanović uskoro biti uhvaćen.
Sputnik

Rebić je obišao pripadnike policije koji i dalje tragaju za Ninoslavom Jovanovićem i zahvalio im se na svim naporima koje su uložili u pronalasku Monike Karimanović, ali i na svemu što trenutno rade u poteri za Jovanovićem, saopštio je MUP.

„Ovi ljudi neće dočekati Novu godinu sa svojim porodicama, jer je prioritet Ministarstva unutrašnjih poslova pronalazak Ninoslava Jovanovića i njegovo privođenje pravdi“, rekao je Rebić prilikom posete policijskih službenika u selu Oreovac.

Rebić je istakao da ga, kao direktora policije i kao čoveka, pogađaju negativni komentari u kojima pojedinci pokušavaju da diskredituju rad Ministarstva i da omalovaže sve rezultate koji su postignuti ovom prilikom.

Policija: Malčanski berberin se krije na više lokacija, kreće se samo kada je manja vidljivost

On je istakao da su bespotrebni komentari kako je policija nesposobna da u kratkom roku uhvati jednog čoveka, imajući pre svega u vidu činjenicu da je Jovanović pripremao otmicu više meseci.

„Mi smo već nakon tri dana znali da je on mesecima unazad pripremao ovu otmicu“, rekao je Rebić i naglasio da su netačne tvrdnje pojedinaca da se Jovanović slobodno kreće po atarima ovih sela, kako vrši teške krađe po kućama i uzima hranu.

Prema Rebićevim rečima, sve informacije do kojih je policija do danas došla, ukazuju na to da je otmica unapred pripremana, kao i da Jovanović ima lokacije na kojima se krije i da se kreće isključivo kada je smanjena vidljivost.

„Preduzimamo sve mere i radnje i ubeđen sam da ćemo ga vrlo brzo pronaći“, rekao je Rebić i poručio da građani Republike Srbije mogu imati puno poverenje u svoju policiju.

Policija: Malčanski berberin se krije na više lokacija, kreće se samo kada je manja vidljivost
Komentar