Neprevaziđena ruska „trojka“ osvojila Torino

Sputnik

Ruske klizačice su osvojile sva tri mesta u ženskom finalu Gran Prija u umetničkom klizanju koje je održano u Torinu. Prvo mesto je osvojila Aljona Kosterina, druga je bila Ana Ščerbakova, dok je treća Aleksandra Trusova. U finale je ušla i četvrta Ruskinja — Alina Zagitova.

1 / 12
Podijum ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu
2 / 12
Bredi Tenel (SAD) nastupa u ženskom, pojedinačnom finalu Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu
3 / 12
Aleksandra Trusova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
4 / 12
Alina Zagitova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
5 / 12
Ana Ščerbakova (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
6 / 12
Aljona Kostorna (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
7 / 12
Aljona Kostorna (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
8 / 12
Rika Kihira (Japan) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
9 / 12
Ana Ščerbakova (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
10 / 12
Alina Zagitova (Rusija) nastupa u kratkom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
11 / 12
Aljona Kostorna (Rusija) nastupa u slobodnom programu ženskog, pojedinačnog finala Gran prija u umetničkom klizanju u Torinu.
12 / 12
Drugo i treće mesto u ženskom pojedinačnom klizanju Gran Prija u umetničkom klizanju u Torinu: Ana Ščerbakova i Aleksandra Trusova.
Komentar