SPORT

„Grobari“ okončali bojkot: „Sunce je najlepše iznad Humske“

Najvatreniji navijači FK Partizan vraćaju se na svoj jug posle nešto više od godinu dana. Razlog za promenu i takvu odluku leži u činjenici da su klub napustili Milorad Vučelić i Miloš Vazura, pa je na taj način okončan bojkot „Grobara“.
Sputnik
U ponedeljak je u „SC Teleoptik“ održana sednica na kojoj je izabran privremeni organ koji će voditi klub i na čijem je čelu Rasim Ljajić, što je bio jasan znak da je prošlo vreme vladavine Vučelića i Vazure.
Radna grupa na čelu sa Ljajićem preuzela je Partizan i "Grobari" su se dan kasnije oglasili saopštenjem u kom su istakli da je bojkot okončan.
Za narednu utakmicu u Superligi sa Čukaričkim idućeg vikenda zagrmeće sa južne tribine.
"Prva i osnovna tačka za prekid bojkota bila je podnošenje ostavki kompletne vodeće garniture, uključujući i raspuštanje skupštine. Sada kada su ti zahtevi ispunjeni, vreme je da se vratimo svojoj kući, na svoju tribinu i da otvorimo jedno novo, svetlije poglavlje u istoriji klkuba. Jer, posle kiše uvek dođe sunce, a ono je najlepše iznad Humske ulice", navedeno je u saopštenju najvatrenijih navijača FK Partizan.
Podsetimo, u prethodnih godinu i kusur dana navijači Partizana organizovali su bojkot, kao i povremene proteste protiv, sada već, bivše uprave.
Partizan je u ponedeljak u meču 12. kola Superlige kao gost pobedio Novi Pazar rezultatom 4:3 kasnim golom Stefana Kovača i zauzima četvrto mesto na tabeli sa dva meča manje.
SPORT
Partizan apeluje na „trezvenost navijača“
Komentar