SPORT

Monako bez municije pred Zvezdu – Barselona „uteruje strah u kosti“

Rivali Crvene zvezde u Ligi šampiona Monako i Barselona zabeležili su remi i pobedu u svojim prvenstvima. Kneževi su kao domaćini remizirali bez golova sa Lilom, dok su Katalonci bili nemilosrdni prema Sevilji.
Sputnik
Monako će već u utorak, 22. oktobra ugostiti na stadionu „Luj drugi“ Crvenu zvezdu, a pre toga je na istom tom mestu remizirao sa Lilom u premijernom meču osmog kola Lige 1.
Imao je tim iz Monte Karla ulogu blagog favorita, ali je nije opravdao iako je bio daleko konkretniji rival.
Pretio je domaćin preko Minamina, Glovina i Ilenihena, s tim što nije pronašao put do mreže Ševaljea.
I dok je Monako remizirao, Barselona je u nedelju uveče pred svojim navijačima ubedljivo porazila Sevilju – 5:1. Blistao je Poljak Robert Levandovski koji je vaskrsao pod komandom Hansija Flika s kojim je već sarađivao u minhenskom Bajernu.
Poljak je upisao nova dva gola i ubedljivo je prvi strelac Primere sa 12 golova, duplo više od prvog pratioca Kilijana Mbapea iz Real Madrida.
Odličnu rolu imao je i Lamin Jamal jedan od najtalentovanijih i najboljih fudbalera današnjice, koji je dobru partiju krunisao još jednom asistencijom, već šestom u uvodnih 10 kola LaLige.
Barselona je tako sačuvala lidersku poziciju na tabeli sa 27 od maksimalnih 30 bodova, ima tri više od drugoplasiranog Real Madrida.
Crvena zvezda u 3. kolu Lige šampiona gostuje Monaku 22. oktobra, dok će 6. novembra na stadionu „Rajko Mitić“ ugostiti Barselonu.
SPORT
Tadić ne (pre)staje da pokazuje da je Stojković pogrešio
Komentar