SPORT

Od Beograda do Beograda – dobra i loša vest za Zvezdu

Naredni izazovi u Ligi šampiona kucaju na vrata Crvene zvezde, a do tada jedna dobra i jedna loša vest za aktuelnog šampiona Srbije. Naime, napadač Monaka Folarin Balogun je ozbiljnije povređen i propustiće meč trećeg kola sa crveno-belima u Kneževini. Kada je loša vest u pitanju, Dani Olmo se oporavio i počeo je da trenira sa Barselonom.
Sputnik
Crvena zvezda gostovaće u utorak, 22. oktobra Monaku na stadionu „Luj drugi“ od 18 sati i 45 minuta, i jasno je da su domaćini favoriti u tom susretu.
Ali, Zvezdi bi trebalo da bude bar malo lakše, s obzirom na to da jedan od najboljih fudbalera Monaka, iskusni 23-godišnji napadač Folarin Balogun, neće biti u sastavu za taj susret zbog povrede ramena.
On se povredio još pre reprezentativne pauze u meču sa Renom zbog čega je propustio utakmice Amerike sa Panamom i Meksikom, ali su dodatni pregledi pokazali da je povreda ozbiljnija nego što se mislilo u prvi mah.
Balogun će najmanje dva meseca biti van stroja, pa će osim duela sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona propustiti još nekoliko bitnih utakmica Monaka.
S druge strane, kada je u pitanju duel Crvene zvezde sa Barselonom na stadionu „Rajko Mitić“, velika je verovatnoća da će Katalonci biti jači za vezistu Španije Danija Olma, koji se povredio još početkom septembra, ali se vratio u trenažni proces i trenirao je sa ostatkom tima.
Podsetimo, Olmo je povredio koleno 8. septembra u duelu Lige nacija sa Srbijom,
SPORT
Kup Srbije: Zvezda sa Tekstilcem, Partizan gostuje u Novom Sadu
Komentar