SPORT

Slika za uspomenu umesto srpskog dvoboja u Americi

Ništa od duela reprezentativnih saigrača kapitena Bogdana Bogdanovića i talentovanog Nikole Jovića. Razlog? Trener Atlante Hoks odlučio je da „srpski snajper“ odmori i preskoči duel sa Majamijem, koji je slavio rezultatom 120:111, a Jović je ubacio pet poena.
Sputnik
Šteta! Izostao je dvoboj srpskih asova u NBA ligi jer je Bogdanović odmarao, pa je za uspomenu ostala samo fotografija sa Nikolom Jovićem koji je budućnost srpske reprezentativne košarke.
Majami je slavio u pripremnom meču pred početak nove sezone NBA lige u meču u kom je blistao Džimi Batler sa 24 poena uz pet skokova i tri asistencije za nešto manje od 21 minut proveden na parketu.
Nikola Jović odigrao je polovinu meča, za 24 i po minuta u igri ubacio je pomenutih pet poena, imao je skok i tri asistencije.
S druge strane, u redovima Atlante Hoks najefikasniji je bio Džejlen Džonson koji je ubacio 21 poen, imao je pet skokova i četiri asistencije.
Osim duela Majami – Atlanta, odigrana su još tri susreta. Detroit je slavio protiv Klivlenda 108:92, Čikago u dramatičnoj završnici od Minesote – 125:123, dok je Filadelfija bila ubedljiva protiv Bruklina – 117:95.
SPORT
Panterovo veče za veliku radost Zvezde!
Komentar