SPORT

Loša vest za Zvezdu iz Slovenije – „Posledica traženja kluba“

Defanzivac Crvene zvezde Vanja Drkušić povredio se igrajući za Sloveniju u meču 4. kola Lige nacija protiv Kazahstana i već posle 15 minuta bio je primoran da napusti teren.
Sputnik
Slovenija je minimalnim trijumfom stigla do tri boda u duelu sa Kazahstanom, a za Crvenu zvezdu i trenera Vladana Milojevića su stigle loše vesti.
Naime, iskusni defanzivac Vanja Drkušić koji je na Marakanu stigao na pozajmicu iz Zenita, povredio je primicač i biće odsutan neko vreme s terena.
Matjaž Kek, selektor „janeza“ koji su uspeli da sruše Kazahstan golom Mlakara u 55. minutu na asistenciju Janže na gostujućem terenu, pričao je na konferenciji za medije o povredi Zvezdinog desnog beka.
„Drkušić ima problem sa aduktorom, što je posledica letnjih priprema i traženja kluba. Nadam se da će se brzo oporaviti i da će moći da se vrati klupskim obavezama“, kratko je poručio Kek.
Crvenu zvezdu 19. oktobra očekuje utakmica Superlige sa Radničkim iz Niša, a tri dana kasnije sledi gostovanje Monaku u Kneževini u meču 3. kola Lige šampiona.
SPORT
Velike pobede za Arnautovića i Jovanovića
Komentar