SPORT

Đoković pohvalio Sinera, pa pozdravio Federera: „Bio si mi dodatni pritisak“

Srpski teniser Novak Đoković poražen je u finalu Šangaja, a meč sa klupe su pratili i Rodžer Federer i Janik Siner. Novak je u govoru posle finala pohvalio Sinera, a onda je pozdravio Federera i uputio mu lepe reči.
Sputnik
„Prvo moram da izrazim zahvalnost zbog podrške navijača. Najstrastveniji su i daju nam veliko zadovoljstvo. Čekaju nas ispred hotela, daruju poklone, ljubav. Zadovoljstvo je biti ovde. Imao sam mnogo uspeha u Kini, nisam igrao ovde pet godina, nedostajalo mi je, drago mi je što sam se vratio. Hvala i organizatorima. Ovo je najbolji turnir iz "hiljadarke" hvala što činite da se osećamo posebnim“, rekao je Đoković na terenu posle poraza od Sinera rezultatom 0:2 (6:7(4:7), 3:6).
Zatim se osvrnuo na pobedu Italijana.

„Čestitam Janiku. Bio je predobar. Imao je izuzetnu godinu i zaslužio je ovo. Čestitam i Janikovom timu. Znam neke momke u njegovom timu, svaka čast. Sjajni su. Drago mi je što dobro radite“, dodao je Đoković.

Srbin je zatim istakao da je lepo videti Rodžera Federera na tribinama.
„Rodžere, nisam navikao da te gledam na tribinama. Prvi put igram pred tobom, to je bio dodatan pritisak. Šalu na stranu, lepo je što ste tu, i ti i Huan Karlos Ferero i Karlos Alkaras“, zaključio je Đoković.
SPORT
Kakva priča srpskog Mesija: Derbi, Liga šampiona – pa rekord u reprezentaciji Srbije!
Komentar