SPORT

Savo sklonio Partizan u „selo“ /video/

Fudbaleri Partizana posle trodnevne pauze prouzrokovane reprezentativnim obavezama, otputovali su sa šefom stručnog štaba Savom Miloševićem u etno selo Stanišići nadomak Bijeljine u Republici Srpskoj, gde će trenirati narednih dana.
Sputnik
U jeku priča oko zakazane vanredne Skupštine u petak od 15 časova u Humskoj, gde se očekuje da će kompletna aktuelna uprava podneti ostavke, Savo Milošević doneo je potez da maksimalno rastereti ekipu od dešavanja van terena.
Izbor je pao na poznato etno selo u Republici Srpskoj, gde će Partizan sa novim-starom trenerom Savom Miloševićem odraditi svojevrsni tim-bilding.
Uz svakodnevne treninge, kako bise fudbaleri dodatno upoznali i združili, postali homogeniji i spremili se za nastavak sezone u Superligi i Kupu Srbije.
Partizan je „vezao“ dve pobede nakon odlaska Aleksandra Stanojevića, pala je Mladost u Lučanima i Tekstilac iz Odžaka u Humskoj, pa crno-beli žele da nastave pozitivan niz u utakmicama koje su pred njima.
Sa ekipom na mini-pripreme nisu otišli prvi golman Aleksandar Jovanović, Kevin Arijaga, Nihad Mujakić, Žoao Grimaldo, Mateja Stjepanović, Nemanja Trifunović, Vukašin Jovanović, koji imaju obaveza sa svojim reprezentacijama.
Povratak Partizana iz etno sela Stanišići zakazan je za subotu, 12. oktobar, dan posle vanredne Skupštine, koja će imati svojstvo izborne, s obzirom na to da se očekuju korenite promene.
SPORT
Lalatović na promociji pomenuo Real i otkrio na koje mesto „puca“ Vojvodina
Komentar