REGION

„Dragi prijatelju Srpske i srpskog naroda…“: Dodik čestitao Putinu

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je rođendansku čestitku predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu koji danas slavi 72. rođendan.
Sputnik
„Dragi prijatelju Republike Srpske i srpskog naroda, upućujem Vam iskrene i srdačne čestitke povodom Vašeg rođendana. U Republici Srpskoj prema Vama se odnose sa iskrenom toplinom i najvećim poštovanjem“, naveo je Dodik u čestitki.
Dodik je istakao da ruski i srpski narod povezuje snaga duhovnih i kulturnih veza koje neguju i zajedničkih vrednosti koje unapređuju.
„Duboko sam Vam zahvalan na neprestanom prijateljskom odnosu prema Republici Srpskoj. Poseban značaj ima što, na putu da sačuvate Rusiju i donesete mir i bolju budućnost celom svetu, ostajete posvećeni održavanju i odbrani tradicionalnih vrednosti. Vaša Ekselencijo, s najlepšim željama za dobro zdravlje, ličnu sreću i dugovečan uspeh na čelu Ruske Federacije, još jednom, u ime građana Republike Srpske i u moje lično ime primite iskrene čestitke povodom Vašeg rođendana“, navodi se u čestitki predsednika Srpske.
RUSIJA
Putin slavi 72. rođendan: Brojni lideri uputili čestitke predsedniku
Pogledajte i:
Komentar