SPORT

Nikola nastavlja da korača stopama slavnog Nemanje

Nikola Milenković nastavio je da pruža fantastične partije u Premijer ligi. Srbin koji je komandovao odbranom Notinegem Foresta, upisao je i asistenciju, u remiju sa favorizovanim Čelsijem na Stamford bridžu - 1:1 u sedmom kolu engleskog prvenstva.
Sputnik
Nikola Milenković i "šumari" izazvali su nedavno muk na slavnom Enfildu sa kog su odneli čitav plen (0:1), a sada su uspeli da šokiraju i zahuktali Čelsi.
Nakon što su mreže mirovale posle prvih 45 minuta fudbala u Londonu, na startu drugog, igrao se 50. minut, kada je Milenković, kog su u prošlosti prečesto poredili sa Nemanjom Vidićem, nazivajući ga novi Vidić, proigrao Vuda koji je zatresao mrežu "plavaca" za vođstvo Foresta.
Uspeo je domaćin brzo da se oporavi od šoka i da poravna rezultat već u 57. minutu nakon što je Madueke pogodio na dodavanje fantastičnog Kola Palmera, koji je u prošlom kolu ispisao istoriju Premijer lige kao prvi fudbaler koji je u jednom poluvremenu uspeo da postigne čak četiri gola.
Gosti su u od 78. minuta igrali sa desetoricom u polju, s obzirom na to da je Vord Praus zaradio drugi žuti karton i morao je pre vremena "na hlađenje".
Nizali su se napadi Čelsija do kraja susreta, ali je Milenković predvodio odbranu Notingema do velikog boda u Londonu.
Forest je posle sedam odigranih kola na devetom mestu Premijer lige sa 10 osvojenih bodova uz gol-razliku 7:6, a velike zasluge za to ima Milenković koji je u septembru nosio kapitensku traku oko ruke igrajući za Srbiju i koji nastavlja da korača stopama slavnog Nemanje Vidića u Premijer ligi.
SPORT
Horor noć i jutro sa gospodskim manirima kraljevskog kluba
Komentar