SPORT

Sjajni Jokić u senci katastrofalnog Denvera

Nikola Jokić zablistao je u pripremnom meču protiv Bostona, ali njegov učinak bacilo je u senku katastrofalno izdanje Denvera koji je poražen rezultatom 130:104.
Sputnik
Tokom priprema u Abu Dabiju Nikola Jokić postepeno podiže formu, a u meču sa Bostonom pokazao je da ni u novoj sezoni nema nameru da ukoči.
Već u prvom poluvremenu srpski as zabeležio je 20 poena, sedam skokova i tri asistencije i bio je ubedljivo najbolji igrač na parketu.
Međutim, sjajna Jokićeva partija nije pomogla Nagetsima koji su u nastavku meča bili izuzetno loši. Boston je u trećoj deonici stekao izuzetno veliku prednost, a da stvari budu gore po Denver, Jokić je sedeo na klupi.
Jasno se videlo da Nagetsi imaju problem sa kojim se sureću već sezonama u nazad. Kada nema Jokića, nema ni poena. Jasno je da je na rezultat uticalo i to što su starteri sedeli na klupi, ali nema sumnje da će alarm biti upaljen.
Košarkašima Bostona sve je polazilo za rukom, a prednost je samo rasla. Priliku da se pokažu dobili su i igrači koji nemaju često priliku da budu na parketu, a čak ni oni nisu podbacili.
Iako nije bio na parketu Jokić je ostao najbolji igrač svog tima sa učinkom iz prvog poluvremena, dok je iza njega bio Strouter sa 17 poena, dva skoka i jednom asistencijom.
Sa druge strane dominirao je Džejlen Braun sa 21 poenom, jednim skokom i tri asistencije.
SPORT
Horor noć i jutro sa gospodskim manirima kraljevskog kluba
Komentar