SPORT

Vlahović nema nameru da stane – a Jan Karlo je tek počeo /video/

Dušan Vlahović, srpski fudbaler, postigao je pogodak u meču Juventusa protiv Kaljarija u sedmom kolu Serije A. Nešto kasnije u meču Jan Karlo Simić zatresao je mrežu i doneo prednost Anderlehtu protiv Standard Liža.
Sputnik
Nije se Dušan Vlahović naslušao pohvala od početka sezone, ali upravo to ga je podstaklo i motivisalo da počne da igra, kako se čini, bolje nego ikad!
U 15. minutu utakmice Juventusa i Kaljarija dosuđen je penal zbog igranja rukom fudbalera Kaljarija, a sa bele tačke precizno je šutirao Vlahović.
Ovim pogotkom srpski napadač nastavio je sjajan niz. Pre samo nekoliko dana dva puta je zatresao mrežu protiv Lajpciga u Ligi šampiona, a prethodno je bio i dvostruki strelac u meču sa Đenovom u okviru Serije A.
Kada se saberu sva takmičenja gol protiv Kaljarija Vlahovićev je peti u poslednje tri utakmice odnosno u prethodnih osam dana.
U nastavku meča Vlahović je imao nekoliko odličnih prilika, ali nijednu nije uspeo da iskoristi i na kraju je Kaljari izjednačio na 1:1.
Dobru formu pokazuje i Jan Karlo Simić, srpski reprezentativac, koji je posle samo devet minuta doneo prednost Anderlehtu protiv Standard Liža.
To je bio njegov prvenac u belgijskom timu.
SPORT
Đoković je napravio bitan korak
Komentar