SPORT

Trenerska svađa bacila senku na meč – Bobi posle devet godina igra Evroligu

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Olimpijakos rezultatom 82:71 u prvom kolu Evrolige, a ulogu u toj pobedi imali su i Boban Marjanović i Marko Gudurić. Sa druge strane doprinos za grčki tim dao je Filip Petrušev, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.
Sputnik
Utakmicu Fenerbahčea i Olimpijakosa obeležila je rasprava Šarunasa Jasikevičijusa i Jorgosa Barcokasa, trenera dva tima, koji su jedan drugom uputili žestoke reči.
Međutim, ta svađa ne bi trebalo da baci u senku odčičan meč grčkog i turskog tima koji je prvi evroligaški meč za Bobana Marjanovića posle devet godina.
Srpski košarkaš na terenu je proveo nešto više od 15 minuta, a za to vreme postigao je osam poena i upisao četiri skoka uz jednu asistenciju.
Nešto više vremena od Marjanovića za Fenerbahče odigrao je Marko Gudurić koji je postigao četiri poena uz jedan skok i dve asistencije.
Sa druge strane nije razočarao Filip Petrušev koji je u pripremnom periodu bio važan deo grčkog tima. U meču protiv Fenerbahčea igrao je 18 minuta, a za to vreme postigao je devet poena i zabeležio dva skoka.
Olimpijakosu je presudio Vejd Boldvin sa 19 poena, pet skokova i sedam asistencija, odnosno Najdžel Hejs sa 15 poena, dva skoka i jednom asistencijom.
Tokom druge polovine druge i prve polovine treće deonice grčki tim imao je prednost, ali su košarkaši Fenerhačea preokrenuli rezultat i na kraju bez velikih problema upisali pobedu.
SPORT
Nikola blista u Premijer ligi: Srpski kapiten dobio veliko priznanje
Komentar