SPORT

Partizan deo NBA trejda – Vašington u Šarlotu

Dvejn Vašington, košarkaš Partizana, trejdovan je u Šarlot Hornetse, kako je preneo Šams Čaranija, poznati NBA insajder.
Sputnik
Saga oko Dvejna Vašingtona konačno je završena. Američki košarkaš trejdovan je u Šarlot i propustiće nekoliko utakmica za Partizan koji bi trebalo da dobije 1.000.000 dolara.
Trejd je suštinski samo papirološki, a do njega je došlo najviše zbog Karla Entonija Taunsa koji iz Minesote prelazi u Nikse. Kako je Vašington prošle sezone već imao dvosmerne ugovore sa Niksima tako je i ovoga puta dobro došao tom klubu koji ga je prosledio u Šarlot, klub koji je takođe uključen u trejd.
Hornetsi će dobiti tri pika druge runde, dva od Njujorka, jednog od Minesote, a u njihov tim osim Vašingtona stižu i Dakuan Džefris i Čarli Braun. U Minesotu ovim trejdom odlaze Džulijus Rendl i Donte Divićenco.
S obzirom da je trejd samo papirološki očekuje se da će Šarlot odmah da otpusti Vašingtona koji se potom vraća u Partizan sa kojim bi trebalo da potpiše novi ugovor.
Zbog ovog trejda američki košarkaš verovatno će propustiti prvu evroligašku utakmicu crno-belih ove sezone protiv Baskonije.
SPORT
„Fića“ ili „ferari“ – gorke kapitenske suze: „Rezultat je nerealan“
Komentar