SPORT

„Srbi i Rusi braća zauvek“ – Vojvodina ide u Sankt Peterburg

Tradicija je da najveći srpski i ruski klubovi igraju prijateljske mečeve, posebno se to odnosi otkako su Rusima uvedene sankcije UEFA i FIFA zbog specijalne operacije u Ukrajini, ali Crvena zvezda, Partizan i OFK Beograd putuju u bratsku zemlju i igraju utakmice i turnire, a sada će tim putem i Vojvodina.
Sputnik
Naime, „novosadska stara dama“ dogovorila je prijateljski meč sa Zenitom 12. oktobra u jeku reprezentativne pauze, kada će nacionalni timovi igrati utakmice trećeg i četvrtog kola Lige nacija.
Vojvodina će biti gost šampionu Rusije, ekipi Zenita iz Sankt Peterburga, te će na severu Rusije odigrati prijateljski meč.
Dogovoreni susret samo je potvrda dobrih odnosa dve zemlje i potkrepljuje to da su Srbi i Rusi braća zauvek, a da je Vojvodina klub u ekspanziji u svakom smislu, kako na terenu, tako i van njega.
Novosađani igraju ozbiljan fudbal prethodnih godina, doveli su ozbiljne ljude na čelo kluba i investiraju u igrački kadar, imajući za cilj da u bliskoj budućnosti ponovo budu šampioni Srbije kao što je to bio slučaj u sezoni 1988/1999.
SPORT
„Ne, nema tog zakona...“ – „Delije“ se ipak pojavile u Milanu /video/
Komentar