MULTIMEDIJA

Pijani crvi i robot koji peva: Najzabavniji septembarski prizori /foto/

Septembar širom sveta nisu obeležile samo neuobičajeno visoke temperature. Sputnjik vam predstavlja najinteresantnije prizore zabeležene od Rusije, preko Argentine i Kolumbije, do SAD.
Sputnik
1 / 10

Kreacija na glavi učesnice predizbornog mitinga demokratske kandidatkinje Kamale Haris u gradu Grinsboro u Severnoj Karolini.

2 / 10

Septembar u Moskvi najtoliji je u poslednjih 15 godina, a samim tim i prilika za sunčanje u parku Srebrni bor.

3 / 10

I kuce navijaju za omiljene timove u polufinalu fudbalskog Svetskog prvenstva za žene do 20 godina između Japana i Holandije u Kaliju, Kolumbija.

4 / 10

Dvomesečna beba nilskog konja igra se sa čuvarom zoološkog vrta u provinciji Čonburi na Tajlandu.

5 / 10

Profesor Sander Voutersen sa plišanom igračkom pijanog crva na dodeli "Ig Nobelove nagrade" za hemiju za rad sa timom istraživača koji koriste hromatografiju za razdvajanje pijanih i treznih crva. "Ig Nobelova nagrada" je satirična nagrada koja se dodeljuje svake godine od 1991. godine za deset neobičnih ili trivijalnih dostignuća u naučnom istraživanju.

6 / 10

Model dinosaurusa u Dino parku ispred Nacionalnog geološkog muzeja u Bukureštu.

7 / 10

Pevačica Nadežda Babkina nastupa sa pevačkim robotom Ardijem na ceremoniji otvaranja Iks međunarodnog foruma ujedinjenih kultura u Sankt Peterburgu.

8 / 10

Izložba "Darovi jeseni" u parku kulture i rekreacije nazvanom po 30. godišnjici Komsomola u Omsku.

9 / 10

Navijači Spartaka na redovnoj utakmici prvenstva Kontinentalne hokejaške lige između HK Spartak (Moskva) i HK Torpedo ( Nižnji Novgorod).

10 / 10

Predsednik Argentine Havijer Milei peva nacionalnu himnu dok se obraća Kongresu na predstavljanju budžeta za 2025. u Buenos Ajresu.

Komentar