SPORT

Teodosić: Prelepa Moskva!

Miloš Teodosić, legendarni srpski košarkaš, govorio je o vremenu provedenom u Moskvi gde je igrao za slavni CSKA.
Sputnik
Teodosić je autoru podkasta Edinu Avdiću otkrio detalje svog boravka u prestonici Rusije.
On je u Moskvu otišao sa 24 godine, posle vremena provedenog u atinskom Olimpijakosu i proveo je šest sezona u dresu Armejaca.
Da, sigurno da da", rekao je Teodosić na pitanje da li mu je to bio zlatni period karijere.
Ostao je CSKA u lepom sećanju Teodosiću, a njegovo svedočenje govori o nivou na kom je funkcionisao klub koji je već nekoliko godina, političkom odlukom, izopšten iz Evrolige.

„CSKA je u tom trenutku bio najorganizovanijii klub u Evropi. Bilo je i tada klubova sa velikim parama kao što ih ima i danas, ali napraviti sistem, dobar tim, praviti konstantne rezultate je veoma teško, a to je CSKA uspeo“, rekao je Teodosić.

Ističe košarkaš Zvezde da je u Moskvi proveo prelep period.
„CSKA u kontinuitetu je bio na Fajnal foru, to je neki sistem. Imaju i drugi pare investiraju imaju i uticaj, ali tamo je nešto... Igraš sa sjajnim saigračima, imaš sjajne uslove, sve što poželiš, prelep period za mene“.
O samom gradu?

„Moskva sama kao grad je za mene prelepa. Možda bude malo hladnija, ali je za mene prelepa. Mojih stvarno šest prelepih godina koje sam proveo tamo“, jasan je Teodosić.

Potom je zaključio:
„Bilo je druženja van terena. Uvek u ekipi imaš nekog karakterno problematičnog igrača, a CSKA je i na to pazio, pa za šest godina ne mogu da kažem da je tamo bio neki igrač koji mi nije bio simpatičan i sa kojim ne bih popio kafu“, rekao je Teodosić.
SPORT
Čuveni Italijan „udario“ po Srbinu: „Ne sviđa mi se, ima slab karakter“
Komentar