SPORT

Vandalski čin u Humskoj, policija obavila uviđaj /foto/

Nepoznate osobe upale su u toku noći između subote i nedelje na teren stadiona FK Partizan i oštetile travnatu podlogu. Policija je obavila uviđaj i do kraja dana biće poznato da li će 174. večiti koji je zakazan za ponedeljak od 19 časova biti odigran.
Sputnik
Naime, na konferenciji za medije Aleksandra Stanojevića, njegovo izlaganje na kratko je prekinula portparolka Biljana Obradović, koja je umesto Stanojevića odgovorila na pitanje da prokomentariše vandalski čin na JNA.
„To nije pitanje za Stanojevića. Uviđaj je u toku sve informacije ćete dobiti do kraja dana. Obavestićemo vas o svemu“, rekla je Obradovićeva.
I dalje nije poznato čime je uništen deo travnate podloge Partizanovog stadiona i kakve su posledice, odnosno da li će lopta bez problema moći da se kotrlja kada na teren budu izašli fudbaleri Partizana i Crvene zvezde.
Partizan teren
Podsetimo, grupa, za sada neidentifikovanih lica napravila je rupe po terenu i veliko je pitanje da li šteta može da bude sanirana do ponedeljka za kada je zakazan 174. večiti derbi.
Kada je fudbal u pitanju, trener crno-belih Aleksandar Stanojević pričao je o brojnim temama, ali je akcenat stavio na suđenje i arbitra Novaka Simovića, koji će deliti pravdu.
"Čuveno ono nemam šta da komentarišemo. Šta da kažem, imali smo negativno iskustvo sa sudijom iz Lovćenca. Nadamo se da nije potrebno da za ovakvu utakmicu pričamo o sudijama. Sećam se poslednjih nekih derbija, koji su bili strašni, pribojavao sam se da ne bude isti sudija, pošto dugo nije sudio derbi. Ovaj sudija iz Lovćenca je internacionalac, imao sam pozitivna i negativna iskustva. Mislim da nikome nije od koristi da ne sudi dobro, pogotovo što sada nismo knkkurentni", rekao je Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije.
Osvrnuo se naravno i na samu utakmicu, za koju još nije poznato da li će biti odigrana zbog huliganskog čina.
"Maksimalno smo fokusirani, uz sve probleme koje imamo. Igrači su izgledali dobro i ulazimo u utakmicu potpuno spremni. S obzirom da smo dosta utakmica igrali na njihovom stadionu. Derbi... To nikada ne znate. Uvek mislite da je ovakva ili onakva situacija. Jednostavno, biću maksimalno koncentrisan. Uputiću igrače na sve situacije koje mogu da ih čekaju na ovom derbiju. U ovom trenutku nije potrebna dodatna motivacija. Moj zadatak je da podelim zadatak. Imam dovoljno utakmica, da pristupim meču kao i svakom do sada. Dosta sam već prošao, ne znate šta možete očekivati, zavisi kako derbi ide. Neće biti velikih iznenađenja, ne možemo da iznenadimo jer ovde svi prate sve", rekao je Stanojević.
SPORT
Direktor Zvezde o zabrani navijača u Italiji: „UEFA na našoj strani – linija manjeg otpora“
Komentar