SPORT

Maksimalna Lalatovićeva Mladost se šepuri na vrhu sa Zvezdom

Pazi, Lalatovićeva Mladost gazi! Tim iz Lučana upisao je šestu vezanu pobedu u svim takmičenjima pod komandom Nenada Lalatovića. Poslednji u strašnom nizu pao je Napredak i to u Kruševcu (2:1), što je lansiralo Mladost na vrh tabele Superlige, rame uz rame sa Crvenom zvezdom.
Sputnik
Sva tri gola pala su u prvom poluvremenu, Mladost je posle furioznih 24 minuta imala dva gola prednosti. Prvo je u sedmom pogodio Aleksandar Pejović iz penala, da bi Nikola Andrić u 24. duplirao prednost.
Uspeo je Dušan Stojiljković da vrati rezultatsku neizvesnost u finišu prvog poluvremena, pogodivši u 39. minutu.
Ispostaviće se da je to ujedno i konačan rezultat meča devetog kola Superlige, gde je tim iz Lučana stigao do šestog trijumfa, od čega petog u nizu.
Nenad Lalatović ima maksimalan učinak i pet od pet na klupi Lučanaca u Superligi, koji zaista igraju fantastično i šepure se na vrhu Superlige sa 19 bodova koliko ima i Crvena zvezda, ali uz dve utakmice manje.
Mladost igra atraktivan fudbal, na gol više, što potvrđuje gol-razlika 16:11.
„Mi smo bili bolji u prvom, Napredak u drugom poluvremenu. Bar na dva dana smo prvi na tabeli“, kratko i jasno poručio je čudotvorac Nenad Lalatović.
Podsetimo, Crvena zvezda će svoj meč devetog kola Superlige odigrati u ponedeljak od 19 časova, kada je na programu 174. večiti derbi koji će biti odigran u Humskoj.
SPORT
Mitroviću ni celih 15 minuta dovoljno za dva gola – šou srpskog majstora u Arabiji /video/
Komentar