SPORT

Novakov „bugarski šou“ /video/

Novak Đoković i Grigor Dimitrov odigrali su meč humanitarnog karaktera u Sofiji i još jednom pokazali da su izuzetni prijatelji koji se uvek dobro zabave kada su zajedno.
Sputnik
Novak Đoković došao je do faze karijere u kojoj može da uživa i ne brine o rezultatima i zbog toga nije ni čudo što se rado odzavao Grigoru Dimitrovu da zajedno odigraju egzibicioni meč u Sofiji.
Bugarski teniser pobedio je u tom meču, ali mora da se napomene da se srpski as više zabavljao nego trudio da pobedi pa tako nije iznenađenje što je Dimitrov, koji u zvaničnim mečevima ima samo jednu pobedu protiv Novaka, slavio.
Publika je bila oduševljena na svakoj pauzi koju su srpski i bugarski teniser pretvorili u pravi šou. Dok su menjali majice đuskali su i zabavljali se, a sve je bilo praćemo aplauzima.
Kao i uvek gde god da ode Đoković se potrudi da priča na jeziku zemlje u kojoj je, a ovoga puta je i zapevao na bugarskom zbog čega je oduševio celu halu, kao i svog kolegu i prijatelja Grigora.
Žurku su sa terena preneli u klub gde su nastavili da se zabavljaju, a Novak nije mogao da se odvoji od mikrofona. Osim na bugarskom srpski as nije mogao, a da ne zapeva i na srpskom jeziku.
SPORT
Dinamo prvi tim ikada koji je primio devet golova – Bajern ispisao istoriju u Minhenu
Komentar